Cum am devenit DOULA

Acum câteva zile am devenit DOULA și sunt deosebit de încântată! Doula este sprijinul mămicii la naștere și asigură suport emoțional și cât se poate de mult confort fizic. Doula este specializată în tehnici aparte pentru a susține și conține emoțiile mamei, atât de importante înainte, în timpul și imediat după naștere.

Am ajuns la cursul absolvit în urma insistenței (sper ca o insistență simpatică :p ) și perseverenței mele caracteristice. Deci, după câteva luni de conversații, super-femeia Nora Niculescu ( veți vedea de ce spun asta ) a poposit la București.

Întreg cursul a fost minunat pentru mine! Am auzit lucruri pe care le știam deja dar și lucruri noi, spre marea mea încântare.

Înainte de curs, nu aveam curaj să mă gândesc că chiar voi face asta, voi sprijini mămicile la naștere. Acum însă, nu numai că cred că pot face asta dar îmi doresc nespus să fac asta! Iar meritul îi aparține Norei. Această creatură de o blândețe cum rar întâlnești pe lume. Nora este, in adevăratul sens al cuvântului, o mamă înnăscută. Este caldă, înțelegătoare, bun pedagog, excelent ascultător și psiholog fin. Cu dăruirea ei, aproape că am simțit că sunt acolo, în toate poveștile auzite.

Cursul ăsta și super Nora m-au convins că voi putea fi exact ce are nevoie mămica și drept urmare voi ajunge în curând ‘listată’ ca doula la naștere pe http://www.doula.ro .

Sunt recunoscătoare și promit să fac cinste acestei meserii. Iar primele mele experiențe sper să ajung să le povestesc aici.

Gaseste-ti si tu Doula potrivita pentru tine si experienta ta:

http://doula.ro/employees/adelina-mitrofan-badea/

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s