About

Sunt Adelina Mitrofan de când mă știu. Am fost copil băiețos, fetiță ambițioasă și căpoasă, adolescent răzvrătit și student serios. Am fost odreaslă de militari, crescută cu reguli, tărie și verticalitate. Am fost aprigă și am vazut totul în alb sau negru.

Am fost student bursier peste hotare și carieristă din fașă iar asta mi-a crescut ego-ul. Am fost inginer constructor proiectant și mi-a plăcut.

Am fost pe cărarea altcuiva și am părăsit-o…

Sunt Adelina Badea. Sunt femeie. Sunt soție și fiică, sunt soră și mătușă. Sunt prietenă. Sunt vegetariană din toate motivele pe care le poți născoci. Sunt tehnician nutriționist pentru că am avut întrebări. Sunt educator prenatal ReNașterea pentru că pot să pun umărul la o lume mai bună. Sunt formator pentru că pot și-mi doresc să daruiesc. Sunt doula-insotitor la nastere pentru ca miracolul venirii pe lumea asta este cel mai graitor mod in care divinul ne imbratiseaza cu Iubire. Sunt calator in lume, in salbaticie si mai ales in mine.

Sunt Adelina. Caut răspunsuri și mă caut pe mine. Caut Natura și naturalul peste tot. Caut acceptare si Iubire. Caut Frumos, Bun si Drag. Caut să dăruiesc și să primesc. Caut să mă vindec și să ajut.

Advertisements