renasterea

CE FACEM LA CURS?

Ţi-am pregătit un curs PREMIUM de pregătire pentru naștere, care acoperă tot ceea ce trebuie să știi despre sarcină, naștere și nou nșscut.
În cele 30 de ore de curs beneficiezi de un număr dublu de ore de predare, faţă de orice altă metodă sau tehnică.
În plus, ne ocupăm cel mai intens de psihicul tău, de emoțiile tale conștiente, cât și cele subconștiente, reprimate, care dau de furcă oricărei mămici în timpul nașterii.
Rezolvând emoțiile, te vei putea bucura de această minunată experiență.

CÂT DUREAZĂ?

Sunt 2 module a câte 3 zile, vineri seara, sâmbata seara și duminică toată ziua cu pauză de ceai și pauză de prânz de o ora.

CE ÎNVEȚI?

Înveţi practic ce şi cum să faci pentru a avea o naştere cât mai plăcută, pentru că la curs vei dobândi o înţelegere profundă asupra naşterii naturale, care iți va deschide alte orizonturi.
„Renașterea” este un curs fără tehnici şi metode învechite sau depăşite, Ditta Depner l-a conceput și croit exact pe măsura naşterii în România, ţinând cont de tot ceea ce s-a descoperit la nivel mondial în domeniul naşterii până în prezent.
Vei învăța despre sarcină, naștere, alăptare, despre lactație, baby-wearing și fazele de evoluție ale bebelușului tău.

CÂT COSTĂ?

Investiția ta în pregătirea pentru naștere a copilașului tșu, va fi de 1000 Ron pentru cele 30 de ore de predare, la care va participa și partenerul tău în mod gratuit.
La curs vei primi o mapă frumoasă care conține suportul de curs al fiecarei zile în parte, plan de naștere, informați printate despre nașterea în apă, bazinele de naștere, dormitul împreună cu bebelușul, cartea despre naștere, și CD-ul „Renașterea” pentru practica ta individuală, diplomă de absolvire și certificatul de care tăticul are nevoie pentru cele 10 zile libere de la serviciu.
Vom vorbi despre cele mai potrivite maternități și de medici sau moașe care să te însoțească la naștere.

Mai multe detalii aici:
http://dittadepner.ro/echipa-2/

Pentru înscriere, te rog să completezi formularul de la http://dittadepner.ro/echipa-2/ , bifând numele educatorului prenatal Adelina Mitrofan Badea .

Advertisements